Tuesday, March 29, 2011

Crunchy Ball

  • My Crunchy Ball.. so creamy, crunchy, delicious n marvelous. u all can choose nak wraping coulour ape. n nak berape bijik. packaging bergantung kepada berape bijik ye.. 
  • 50 biji dlm kotak - ni tuk bagi hadiah kat org la cam dlm pic kat bwh nie siap reben. tapi kalu lebih banyak tuk kenduri dlm kotak besar je.
  • kalu nak packaging sikit2 pun boleh.. bergantung pada order. 
  • minimun order 50biji. kalu nak sikit lagi JUST CALL TANYA, KALU KEADAAN OK SAYA PUN OK JE HAHAHA...



order from fiza- her sis wedding- CB digubah menjadi sekumtum bunga.  CB diletakan di tengah2 bunga tulip.  cantek.. sesuai dijadikan doorgift. very nice mix colour tulip.




order from xofficemates Maybank.. tq guys..



3 comments:

  1. ok ok.. pricing camne ni..?? ehhe tumpang tanye.. ;)

    ReplyDelete
  2. pricing nak cam ne tu. tuk makan ke kenduri kene tau nak order berape bijik. tapi skang ade promotion boleh tgk harge kat promotion april post. senang email lagi ok

    ReplyDelete
  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete